yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre sınırlı yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) belirli durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri dâhilermektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Alelumum mühür yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Nitekim yangınlardan korunmak muhtevain baz olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak Yangın Kapısı Fiyatları tutulmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yarar olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir müddet ısı ve yalaz geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Müstamel strüktürlarda bina dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni binalarda (ekol, düzenışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele hileınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile ziyadesiyle önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

CMD Metal; nitelikli ve sağlıklı yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın güvenliği konusunda uzman ekibiyle Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cihetı gün opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kol ile henüz sık kullanım esenlanabilir.

Report this wiki page