Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha koca olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, auta tamam açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

En şayeste bedelı bulmanız dâhilin farklı seçenekleri kontralaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en yakışır yangın bapsı fiyatları incelemesi…

üste, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yarar şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde Yangın Kapısı mevcut insanların ve gayrı kıvrakların yangın yahut rastgele bir ivedili keyfiyet sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme mevla, gestaltlması zaruri, kuruluşların vazgeçilemez unsurları ortada yer almaktadır.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Başka bir şpeş ise bapların büsbütün küşade duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta gereğince şayet yangın kapısı alışılagelen zamanlarda kapanmayacak ve zahir şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page